NXT: hét inspirerende netwerkevent van 2019

Op 31 januari 2019 is het zover: de eerste editie van NXT vindt plaats. Hét evenement voor Friese MKB-ondernemers in Friesland. NXT wordt gehouden in de Broekster Tsjerke in Broek (nabij Joure) en is een gezamenlijk initiatief van Wefabric web & marketing en Miedema Accountants. Van 15.00 tot 19.00 uur passeren diverse onderwerpen met betrekking tot ondernemen de revue. Laat u inspireren!

NXT – uw volgende stap in ondernemen

Een middag vol inspirerende sprekers en praktische onderwerpen. Van bedrijfsgroei tot aan bedrijfsovernames: het wordt besproken bij NXT! Met dagvoorzitter Bram van Dijk – bekend van RTL Z/Bright TV – wordt de toon gezet met betrekking tot het thema. Arjan Postma trapt vervolgens af met zijn interactieve lezing over de toekomst van ondernemen. Gevolgd door het boeiende verhaal van Michel van Kommer. Hoe een klein overhemdenlabel uitgroeide tot een waar premium herenmerk. NXT wordt afgesloten met een inspirerend verhaal van Henk Pals die een lang en gevarieerd trackrecord draagt als financieel adviseur, ondernemer en investeerder en onder andere betrokken was bij de overname van Marktplaats.

Programma NXT

15.00 uur – Aanvang
15.30 uur – Opening
15.45 uur – Arjan Postma
16.15 uur – Michel van Kommer
16.45 uur – Pauze
17.15 uur – Henk Pals
17.45 uur – Afsluiting & netwerken
19.00 uur – Einde

Reserveer alvast de datum – 31 januari 2019 – in uw agenda & schrijf u in via NXT!

Belangrijk bericht
Op vrijdag 29 maart en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
Ik heb het begrepen!