Goed op weg naar 2024

Als klant van ons accountantskantoor willen we u graag op de hoogte brengen van enkele belangrijke actiepunten die van invloed kunnen zijn op uw financiële situatie aan het einde van 2023. Deze punten zijn zorgvuldig samengesteld om u te helpen bij het optimaliseren van uw fiscale positie en om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op de veranderingen die zich kunnen voordoen (zie bijlage Goed op weg naar 2024). Bij Miedema Accountants streven we ernaar om u te voorzien van uitgebreide ondersteuning en begeleiding bij het beheren van uw financiën. Door proactief in te spelen op veranderingen in de wetgeving en belastingregels, willen we ervoor zorgen dat u in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen die aansluiten bij uw financiële doelstellingen. Mocht u verdere vragen hebben over deze actiepunten of andere financiële aangelegenheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goed op weg naar 2024

Belangrijk bericht
Op vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
Ik heb het begrepen!