Goed op weg naar 2024

Als klant van ons accountantskantoor willen we u graag op de hoogte brengen van enkele belangrijke actiepunten die van invloed kunnen zijn op uw financiële situatie aan het einde van 2023. Deze punten zijn zorgvuldig samengesteld om u te helpen bij het optimaliseren van uw fiscale positie en om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op de veranderingen die zich kunnen voordoen (zie bijlage Goed op weg naar 2024). Bij Miedema Accountants streven we ernaar om u te voorzien van uitgebreide ondersteuning en begeleiding bij het beheren van uw financiën. Door proactief in te spelen op veranderingen in de wetgeving en belastingregels, willen we ervoor zorgen dat u in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen die aansluiten bij uw financiële doelstellingen. Mocht u verdere vragen hebben over deze actiepunten of andere financiële aangelegenheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goed op weg naar 2024