Win een gesigneerd voetbalshirt van Vivianne Miedema!

Voorspel de eindstand Nederland – Verenigde Staten en win een gesigneerd voetbalshirt van Vivianne Miedema!

De oranjeleeuwinnen gaan als een speer. Het Nederlands vrouwenelftal heeft woensdagavond geschiedenis geschreven door zich te kwalificeren voor de finale van het Wereld Kampioenschap. Vivianne Miedema is spits bij het Nederlands elftal en wist al meerdere keren te scoren. Gelijknamig accountants kantoor Miedema Accountants uit Sneek volgt het vrouwenvoetbal op de voet. Ook wij houden van scoren! Wij weten dat samenwerken ontzettend belangrijk is en als team fungeren essentieel van belang is voor het leveren van uitmuntende prestaties. Als spits kan Vivianne Miedema, net zoals haar medespeelsters het verschil maken in de finale van het WK vrouwenvoetbal tegen Amerika.

Scoor ook net als Vivianne Miedema en win een gesigneerd voetbalshirt van Nederlands beste voetbalspits aller tijden!  Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is deelnemen aan onze WK vrouwenvoetbal poule. Voorspel de eindstand van de finale tegen de Verenigde Staten en maak kans op een uniek Miedema Accountants voetbalshirt.

Vul hier de poule in en maak kans!

Sluitingsdatum: zondag 7 juli 12.00 uur. De winnaar wordt dinsdag 9 juli bekend gemaakt en ontvangt persoonlijk bericht.

Belangrijk bericht
Op vrijdag 29 maart en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
Ik heb het begrepen!