Bedrijfsbootcamp met Miedema Accountants

Bedrijfsbootcamp

Meer energie, fit op kantoor én de onderlinge samenwerking verbeteren? Dat doen wij door een gezamenlijke bootcamp. Met zijn allen werken wij één keer in de week na werktijd aan onze conditie, kracht en uithoudingsvermogen. In deze bootcamptraining maken wij gebruik van verschillende oefeningen die motiverende invloeden hebben en waar ons hele lichaam wordt aangesproken.

Samenwerking

Naast dat we onze vitaliteit verhogen, merken we dat de onderlinge samenwerking ook sterk verbeterd. Je bent door een bootcamp meer op elkaar ingespeeld en samen presteren is een gouden ingrediënt voor onze teambuilding.

Praktische aanpak

Wij zitten vol energie om bedrijven én particulieren te helpen aan een betrouwbare administratie. Van accountancy tot bedrijfsadvies en personeelsdiensten: bij ons bent u aan het juiste adres!

Bootcamp Miedema Accountants

Belangrijk bericht
Op vrijdag 29 maart en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
Ik heb het begrepen!