Belangrijke informatie Subsidieregeling Praktijkleren

De rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft bekend gemaakt dat voor het komend schooljaar 2018 – 2019 er weer subsidie aangevraagd kan worden voor de subsidieregeling praktijkleren. U kunt hiervoor een aanvraag indienen voor 6 september.

Subsidieregeling Praktijkleren: wat houdt het in?

Wilt u als organisatie een praktijk- of werkleerplaats aanbieden? Zodat mensen beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Dan kunt u wellicht gebruik maken van de subsidieregeling Praktijkleren. Dit is een tegemoetkoming voor de kosten die u als werkgever maakt voor de begeleiding van de student of leerling.

Dien de aanvraag op tijd in

Wilt u weer gebruik maken van de subsidieregeling praktijkleren? Dan kunnen wij de aanvraag voor u uit handen nemen. Wacht hierbij niet tot het laatste moment. Wij adviseren u dit voor 6 september te doen. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging.

Administratie op orde

De rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan een controle uitvoeren bij uw bedrijf. Het is van belang dat uw administratie op orde is. Wat moet u op orde hebben?
– Geldige praktijkleerovereenkomst;
– Aanwezigheidsadministratie in het leerbedrijf;
– Bewijs waarmee u de voortgang, begeleiding en de manier waarop het deel van de leerdoelen van de beroepsvorming is behaald.

Meer weten?

Heeft u vragen over bovenstaande subsidieregeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Belangrijk bericht
Op vrijdag 29 maart en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
Ik heb het begrepen!