Nieuw btw-identificatienummer: pas alles aan!

Afgelopen oktober is er door de Belastingdienst een nieuw btw-identificatienummer (het btw-id) doorgegeven aan eenmanszaken. Dit nieuwe btw-id moet vanaf 1 januari 2020 in gebruik worden genomen door u en uw cliënten.

Wat moet u doen?

Het is van belang dat het huidige nummer op facturen, de website en andere communicatiemiddelen aangepast wordt naar het nieuwe btw-identificatienummer. Zo kan het btw-id vanaf 1 januari zonder problemen in gebruik kunnen worden genomen en ontstaan er geen complicaties tussen u of uw cliënten en klanten en leveranciers. Vraag uw cliënten ook om het nieuwe btw-identificatienummer op tijd aan u door te geven. Zo kunt u het aanpassen in alle software en in de administratie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op, zo helpen wij u graag.