UITNODIGING – Kom naar ons NXT event!

Op 6 februari 2020 is het zover: NXT event! Van 15.00 tot 20.00 uur voorzien we jou als ondernemer van bakken vol inspiratie en talloze praktische handvatten om dit jaar optimaal te kunnen benutten met jouw bedrijf. NXT is een initiatief dat wij samen met Wefabric web & marketing realiseren. Het evenement vindt plaats in de Broekster Tsjerke (in Broek, nabij Joure) en de toegang is gratis. 

Programma

Tijdens NXT stellen we je de vraag: hoe ziet de toekomst van jouw bedrijf er uit? Met als thema Futureproof Ondernemen word je door verschillende sprekers meegenomen in diverse onderwerpen. Zo leert Rick van Geloven je jouw product of dienst te matchen met de huidige markt door middel van Design Thinking en maakt Kim Jansen je bewust van de (on)mogelijkheden van de diverse generaties op één werkvloer. Verder zorgen we voor een typische Friese afsluiting en een heerlijk buffet!

Inschrijven NXT

Enthousiast? De toegang is gratis, maar inschrijven is vanwege het beperkt aantal plaatsen noodzakelijk. Inschrijven doe je eenvoudig via de website nxtevent.nl. We spreken je graag op 6 februari!

Belangrijk bericht
Op vrijdag 29 maart en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
Ik heb het begrepen!