Winnaar gesigneerd voetbalshirt Vivianne Miedema!

Afgelopen woensdag 7 juli speelden de oranjeleeuwinnen de finale tegen de Verenigde Staten. Vivianne Miedema is spits bij het Nederlands Elftal en wij als gelijknamig accountants kantoor volgden het vouwenvoetbal op de voet! Vandaar dat wij een winactie hebben georganiseerd waarbij men een gesigneerd voetbalshirt van Vivianne Miedema kon winnen. Het enige wat men hiervoor hoefde te doen is de juiste eindstand van de finale voorspellen.

De wedstrijd en de winnaar!

Helaas verloren de oranje leeuwinnen met 0-2 van de Verenigde Staten. In totaal deden er 60 mensen mee aan deze winactie. Gerda van der Wal was de enige met de juiste voorspelling, zij wint dan ook het gesigneerde voetbalshirt. Gefeliciteerd Gerda, veel plezier ermee!

winnaar voetbalshirt
Winnares Gerda van der Wal
Belangrijk bericht
Op vrijdag 29 maart en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.
Ik heb het begrepen!